Ruben Schaken: ‘Vilhena heeft geen uitdaging meer bij Feyenoord’

Foto: Mischa Keemink

Ruben Schaken weet nog niet of Tonny Vilhena nog deze transferperiode zal vertrekken. De voormalig aanvaller van Feyenoord verwacht dat Vilhena de komende transferperiode zal verkassen. “Tonny moet worden uitgedaagd. Dat heeft hij nu niet bij Feyenoord. Maar ik denk niet dat hij nu al zal vertrekken’

Geert den Ouden is terughoudender. “Ik weet niet op Tonny Vilhena bij een kwalitatief betere club als Feyenoord zomaar kan instromen.’

27 REACTIES

  1. Bullshit. Zijn uitdaging is wekelijks uitblinken, meer goals en assist. En kampioen worden.. als hij geen uitdaging meer heeft dan kan die beter stoppen. In het buitenland zal die helemaal geen prijs meer pakken. Vilhena is overrated. Middenmoter in het buitenland is het hoogst haalbare voor hem.

  2. Oprotten met die kilometervreter voegt totaal niks toe erger me rot aan zulke spelers , valt zwaar door de mand in een andere competitie , want niemand snapt m