Ronald Visser verenigingsmanager bij Westlandia

0

Het bestuur van Westlandia heeft per direct Ronald Visser, geen onbekende binnen de Naaldwijkse club, als verenigingsmanager aangesteld. Visser (53) heeft in het verleden al diverse functies vervuld binnen de club en was ook actief voetballer.

Voorzitter Geo van der Wilk op de website van de club: ,,De afgelopen jaren zien we dat het runnen van een vereniging steeds complexer is geworden. Je hebt met een veelheid aan factoren en verwachtingen te maken. Daarbij zijn in het afgelopen seizoen enkele vrijwilligers, die binnen de Westlandia organisatie een cruciale rol vervulden, ons ontvallen. Met hulp van veel vrijwilligers lukte het de operationele zaken nog wel doorgang te laten vinden, maar de structuur en coördinatie van activiteiten op trainings-, wedstrijd- en toernooidagen liet op verschillende vlakken toch te wensen over.”

Projecten

,,Daarnaast loopt de opstart van nieuwe projecten niet altijd vlekkeloos”, gaat Van der Wilk verder. ,,Vandaar dat is besloten op zoek te gaan naar een verenigingsmanager. Naar aanleiding van de oproep op onze website heeft het bestuur diverse reacties ontvangen. Na enkele goede gesprekken is de keuze op Ronald Visser gevallen.”