Ook Jesse Wielinga drie jaar langer bij SteDoCo

0

Jesse Wielinga verbindt zich tot en met het seizoen 2020-2021 aan SteDoCo. Hij is daarmee de tweede selectiespeler die zijn contract verlengt voordat de competitie is begonnen. Dat meldt Regio-Voetbal.nl.

De 23-jarige gedreven middenvelder beleefde volgens de club uit Hoornaar een uitstekend seizoen met als hoogtepunt de promotie naar de Derde Divisie. Inmiddels is Wielinga gestart aan de voorbereiding van zijn derde seizoen aan de Groeneweg en was naar eigen zeggen bij zowel Wielinga als bij SteDoCo het moment daar om de samenwerking langdurig te continueren.

Vorige week kwamen SteDoCo en Bryan Jongeneel ook al tot een hernieuwde overeenkomst. De voormalig verdediger van onder meer Kozakken Boys verlengde eveneens tot het seizoen 2020-2021.