‘Ook Amrabat op weg naar uitgang’

48
Foto: Mischa Keemink

Het gedonder rond De Kuip lijkt maar niet op de te houden. Vrijdag werd door De Telegraaf naar buiten gebracht dat ook Marokkaans international Sofyan Amrabat op een zijspoor is beland bij Feyenoord. Hij is de tweede speler na Jean Paul Boetius die niet meer in de plannen lijkt te passen van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Voor het Europa League treffen met Trencin was in De Kuip op de reservebank ook geen plek voor Amrabat, waarmee Gio een sterk signaal lijkt af te geven. Wat de reden van dit statement is, wist het medium niet te benoemen. De oefenmeester lijkt de voorkeur te geven aan de jeugdspeler Wouter Burger en nieuweling Yassin Ayoub, ondanks dat laatstgenoemde nog geblesseerd is.

Feyenoord nam Amrabat vorig jaar zomer over van FC Utrecht. De zevenvoudig A-international van Marokko tekende een contract tot de zomer van 2021 in De Kuip en speelde tot dusver 33 duels voor de Stadionclub.

48 REACTIES

  1. Vind ik een beetje kort door de bocht.
    Vorig seizoen speelde hij noodgedwongen op rechtsback. Deed dat best wel aardig,maar is niet zijn plek.
    Nu mag hij opdraven uit bij Trencin,een tegenstander waar niemand wat van weet. Waar de technische staf laconiek heeft gehandeld,door niet twee dagen eerder te gaan en te gaan wennen aan de omgeving daar. Bovendien op een middenveld met Clasie die er net was, zonder Vilhena die best belangrijk is en dan met een schutterende van Beek en Vd Heijden achter hem. Vind het kort door de bocht.

  2. Zo jongens slagen nooit bij feyenoord omdat ze niet tegen kritische supporters kunnen en heel vaak hebben de supporters gelijk hoor daarom krijgen zo jongens kuipvrees en vallen al heel snel door de mand

  3. Gewoon laten gaan probeer ook Larsson van beek boetius en nieuwkoop te slijten haal fer janmaat en ga op zoek naar een goede links buiten en je bent klaar er zitten ook EEN PAAR GOEDE jeugdspelers bij de selectie burger zwarts wrhrman

  4. Het gaat elke x over of jp of larsson of gio!!! Maar laten we eerlijk zijn! Het is 1 grote teringzooi momenteel en de aankopen vallen al jaren tegen. Elk seizoen beginnen we in Europa met veel blessures of geen spits of wat dan ook. Het moet echt anders!!! Structrueel .

  5. Spelers als Amrabat, Ayoub.. noem t maar op, allemaal hetzelfde niveau.. regelrechte middelmaat. Koop daarvoor in de plaats dan 1 goeie speler met druk naar voren en technisch vermogen ipv 10 die t zelfde kunnen, namelijk balletje terug en balletje breed.

  6. er zijn er meerdere die moge opzouten,en zeker geen oud spelers terug halen die komen alleen maar om te vangen en zijn halverwege al niet meer fit genoeg of roepen nog dat ze naar een topclub willen, lekker leten weg blijven toen niet nu ook niet meer,want de enige die ooit zijn woord heeft gehouden was dirkie,en zolang dat mentaliteit er niet is moet de rest zijn mond houden