Nieuw speelschema Smitshoek-toernooi na afhaken ASWH

9

Het Van Donge en De Roo-toernooi bij Smitshoek zal vanavond tussen drie verenigingen gespeeld worden. ASWH heeft zich na onderling beraad teruggetrokken. De ploeg wilde niet op het tweede kunstgrasveld van Smitshoek spelen en beide partijen zijn niet tot een andere oplossing gekomen.

Smitshoek zoekt voor aanstaande zaterdag (15:00) een oefentegenstander. Contactpersoon is Marcel van den Eijnden, 06-51230719.

ASWH meldt op haar website het navolgende: “Smitshoek heeft, zoals diverse andere voetbalverenigingen, te kampen met de droogte van de laatste tijd. Daardoor zijn de natuurgrasvelden van de Barendrechtse vereniging niet bespeelbaar. Het aangeboden alternatief, namelijk het kunstgrasveld langs de parkeerplaats, vormt in de ogen van de technische staf en commissie van ASWH een te groot risico op blessures. Daarom is gezocht naar alternatieven, onder meer in de vorm van een andere speelavond, maar het is niet gelukt om alle partijen op één lijn te krijgen. Om die reden vervalt de deelname van ASWH en zullen de andere drie teams nu een onderling toernooi afwerken.”

  • 19:15 uur, Smitshoek  SC Feyenoord
  • 20:15 uur, SC Feyenoord – Capelle
  • 21:15 uur, Smitshoek – Capelle

 

9 REACTIES