Leen’s voetbalweersverwachting: Wisselvallig weekend

0

Vandaag was het wisselend bewolkt en het bleef na de buien van afgelopen avond en nacht overdag vrijwel overal droog. Bij een matige tot krachtige wind uit het westen tot zuidwesten werd het rond de 19 graden.

Komende avond en nacht is de kans op enkele buien groot. Lokaal kan het ook tot onweer komen. De verschillen in hoeveelheid neerslag kunnen op korte afstand groot zijn. Bij felle buien zijn ook windstoten en hagel mogelijk. Het koelt tegen de ochtend af naar 12 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt met grote kans op enkele buien. Er is een kleine kans op een donderklap en opnieuw kunnen op korte afstand grote verschillen in hoeveelheid neerslag voorkomen. De meeste neerslag wordt langs de kust verwacht. Bij een meest matige westelijke wind wordt het maximaal 18 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag blijft het na een lichte bui aan het begin van de avond vrijwel overal de rest van de avond en nacht droog. Het koelt bij een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten af naar 10 graden.

Zondag overdag veelal droog met zonnige perioden en wolkenvelden en een matige wind uit het zuiden. In de middag 19 à 20 graden. Later in de middag, maar vooral in de avond en nacht neemt de kans op enige regen of enkele buien weer toe.

Maandag en woensdag kans op een bui, maar dinsdag vrijwel overal droog en tijdelijk weer warmer met een maximum temperatuur van 23 à 24 graden.

Zaterdag: 100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Zondag:   100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter