Feyenoord keihard onderuit in Slowakije

30
Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft zich in Slowakije van haar slechtste kant laten zien en is nagenoeg uitgeschakeld in Europa. De Rotterdammers gingen na een 3-0 ruststand met 4-0 onderuit tegen AS Trencin.

Feyenoord keek na een defensieve fout na vijf minuten al tegen een achterstand aan. Antonio Mance, die na 37 minuten ook de 2-0 maakte, strafte dat genadeloos af. Nog voor rust tekende Philip Azango voor de 3-0.

Na rust was Feyenoord niet bij machte het tij te keren. Wederom Mance wist namens AS Trencin te scoren: 4-0.

AS Trencin – Feyenoord 4-0 (3-0). 5. en 37. Antonio Mance 1-0 en 2-0, 44. Philip Azango 3-0, 63. Antonio Mance 4-0.

Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop (89. Geertruida), Van Beek, Van der Heijden , Verdonk; Toornstra, Clasie, Amrabat; Berghuis, Vente, Larsson (61. Boetius).

30 REACTIES

  1. Mooie pot gezien vandaag. De passie die Feyenoord uitstraalde beloofd de komende jaren steeds de titel. Ook gaan we met dit geweldige spel binnen nu en 2 jaar de CL winnen. Ook denk ik dat Van Beek en Larsson strijden om de titel wereldvoetballer van het jaar. Ja dit gaat goed komen met Feyenoord. We zitten gebakken de komende 50 jaar.

  2. als seizoenkaarthouder zou ik de eerste wedstrijd uit protest niet eens gaan kijken in de kuip…zou mooi zijn als iedereen dat zou doen want er veranderd niks als het vol zit!

  3. Als die hard 90 minuten gekeken maar wat een martelgang. Kan je morgen weer mee aankomen op je werk…
    Geloof niet dat ik het ooit zo slecht heb gezien. Vele blessures mogen geen excuus zijn. Wat geven ze die goals makkelijk weg; Van Beek DRAMA,Jan Scharie bij de 4-0 pfff, Verdonck voorzet 3-0 pfff, Nieuwkoop een meter er onder door bij de 3-0….
    ik stop met typen, want krijg kramp.