Feyenoord gaat samenwerking met vliegveld aan

Foto: Mischa Keemink, VKSportphoto.com

Rotterdam The Hague Airport is vanaf heden Official Airport van Feyenoord. De Rotterdamse luchthaven wordt binnenkort voorzien van een Feyenoord Fanshop en diverse uitingen op prominente plekken. De naam Rotterdam The Hague Airport zal te zien zijn op de led-boarding rondom het veld van De Kuip. ‘Gaaf dat iedereen die Rotterdam via de luchthaven binnenkomt nu direct tegen Feyenoord aanloopt’, aldus commercieel directeur Mark Koevermans.

Met de samenwerking komt een lang gekoesterde wens van Koevermans in vervulling. ‘Voor mij als geboren Rotterdammer is dit het vliegveld waar ik als kind met mijn ouders op vakantie ging. Rotterdam The Hague Airport is een icoon in de regio, net als Feyenoord.’ Een uitstekende reden om de samenwerking aan te gaan, vindt Koevermans.

Lees verder op de site van Feyenoord.

17 REACTIES

  1. Haal dat achterlijke “thehague” eerst maar eens van de naam af …..vliegveld leg in 010….en niemand heb ooit van “thehague” gehoord…..niks ten nadele van den haag hoor….

  2. Goed gedaan dat Ajax van je willem, moet zeggen dat ik dynamo-k niet echt goed vond voetballen, maar dat is niet belangrijk Ajax in de Champions l. Het geld is binnen psv heeft een tegenvaller, en nu wel door voetballen niet net als de jaren er voor er uitgeknikkerd worden voor de winter.

  3. Hoop het wel Jan , maar tegen die top clubs met zulke begrotingen kunnen Nederlandse ploegen de eigen niet mee meten . Alhoewel feijenoord met een begroting van 64 miljoen werd er toch uitgeknikkerd door AS Trencin met een begroting van 2 miljoen . Zou wel als ik Ajax was er een spits bij kopen want er worden teveel kansen gemist .