Excelsior Maassluis nipt langs Spijkenisse

0

Excelsior Maassluis heeft dinsdagavond op eigen terrein hoofdklasser Spijkenisse weten te verslaan. De ploeg van hoofdtrainer Dogan Corneille won de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding met 3-2 (0-0).

In de eerste helft hadden beide partijen kansen om de score te openen. Voor de bezoekers was spits Kees “Pier” Tol dicht bij de openingstreffer, maar zijn inzet werd gered door doelman Jari Duivestijn. Ook de gastheren kregen kansen, maar ook Spijkenisse-doelman Mustafa Amezrine bleek een goede sta in de weg.

In de tweede helft opende invaller Sekou Sylla de score. De betekende de 1-0 voor Excelsior Maassluis. Ruim vijf minuten later kopte Yassire Hamdani Spijkenisse weer op gelijke hoogte. Een kwartier voor het einde zette Daan Blij de Tricoloris vanaf elf meter op een 2-1 voorsprong. Vier minuten later was het Sefa Kurt die de wedstrijd definitief besliste. De bezoekers kwamen door een doelpunt van Rephendry Amsterdam nog wel terug in de wedstrijd, maar het wapenfeit bleek te laat te komen. Zo eindigde het duel in 3-2.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter