Barendrecht wint bij Brielle

0

BVV Barendrecht heeft dinsdagavond zijn tweede overwinning in de voorbereiding geboekt. Na de 3-1 zege op Smitshoek afgelopen zaterdag, werd ook VV Brielle met dezelfde cijfers verslagen.

De overwinning in Brielle kwam dinsdagavond wel moeizaam tot stand. De eersteklasser opende in de eerste helft al vroeg de score, waarna Barendrecht in de achtervolging moest. Tien minuten voor rust trok Delano a Cohen de stand gelijk (1-1), door een vrije trap binnen te schieten. Na de rust ging Barendrecht op zoek naar de voorsprong, die rond het uur kwam.

Elson do Rosario Almeida werd in het strafschopgebied onderuit gehaald, waardoor Barendrecht een penalty kreeg. Net als zaterdag in Smitshoek schoot Delano a Cohen ook deze strafschop binnen (2-1). Pas in de slotminuut stelde Barendrecht de zege definitief veilig, toen Rowendly Martijn een van richting veranderde vrije trap binnen schoot (3-1).