30ste editie Zes Kernen-Cup bij vv Zuidland

1

De 30ste editie van het Bernisse Toernooi “Zes Kernen Cup” wordt op dinsdag 14 en donderdag 16 augustus gehouden. Het toernooi wordt gespeeld op ons Sportcomplex “Groot Nibbeland” met deelname van de standaardelftallen van Abbenbroek, GHVV’13, OHVV, Simonshaven en Zuidland.

Het toernooi zal worden geopend door de directeur van woonstichting de Zes Kernen, Anja van der Sijde, waarna de wedstrijden beginnen om 18.45 uur en zal worden gestreden om de Zes Kernen Cup.

Een initiatief waar de vijf ex-Bernisser voetbalclubs zeer verguld mee zijn en zonder de steun van woonstichting de Zes Kernen, dit toernooi ook niet op deze wijze zouden kunnen organiseren. Het toernooi is bij uitstek de gelegenheid om op twee avonden de nieuwe selecties van de vijf clubs te aanschouwen. Op de tweede avond zal wethouder van de gemeente Nissewaard, Martijn Hamerslag, de “Zes Kernen Cup” aan de winnaar uitreiken en is er tevens een barbecue beschikbaar voor deelnemers en bezoekers.

1 REACTIE