Zeventien nieuwe spelers voor SDV

3

SDV richt zich na een slecht seizoen waarin het onder meer haar eerste elftal moest terugtrekken weer op de toekomst. De Rotterdammers zien liefst 17 spelers naar het Toepad komen en willen komend seizoen in de vierde klasse een rol van betekenins spelen.

Ron van Dijk en Adilson Verissimo staan komend seizoen voor de groep in Rotterdam Kralingen.

Naast Van Dijk en Verissomo komen ook liefst 17 spelers naar SDV. Shudweny Calmera (Sparta AV), Dylan Djoernaedi (Sparta AV), Jay Lopes (Leonidas), Jelli Moreno (CWO), Marlon Almeida (CWO), Edno Lopes (GLZ Delfshaven), Jernald Bartholomeus (BZC Zuiderpark), Nelson Vieire Tavares de Veiga (HBS), Severino Oliveira da Cruz (van Fc Maense), Breuklin Almeida (Nieuwenhoorn), Stefano Conceicao Azancoth (Fc Maense), Gessy Lopes (Egelantier Boys), Shiar Slevani (Hermes DVS), Deniz Pawlak (onbekend), Randy Robert (REMO), Regilio Seedorf (Houtwijk) en Eddy de Brito (Spartaan 20) komen volgend seizoen uit voor SDV.