VR Cup-winnaar Excelsior Maassluis naar Spanje

0

De winnaar van de Palace Casino Cup (VoetbalRijnmond Cup), Excelsior Maassluis, zal komende winter in het buitenland verkeren. De ploeg uit de tweede divisie zal het door VoetbalRotterdam, de VoetbalRijnmond Cup en Trainingskampen.nl beschikbaar gestelde trainingskamp op zaterdag 5 januari aanvangen.

Excelsior Maassluis zal op basis van een 4-sterren all-inclusive arrangement in de zon vertoeven. Naast de spelersgroep zal er ook een groot aantal sponsoren met de groep meereizen. Ringelberg zal de ploeg in Nederland naar het vliegveld begeleiden.

In Spanje verblijft Excelsior Maassluis in Torremolinos. In het hotel Cervantes wordt Excelsior Maassluis van alle gemakken voorzien. Het 4-sterren hotel ligt vlak bij de zee en beschikt over veel leuke winkels en barretjes in de directe omgeving.

Trainer Dogan Corneille zal zijn groep in Spanje twee maal onder handen nemen. Daarnaast wordt er voor de ploeg op zondag nog een wedstrijd geregeld. Op woensdag 9 januari zal Excelsior Maassluis weer terugvliegen.

Excelsior Maassluis won het trainingskamp door in de finale op 16 juni bij Slikkerveer te winnen van Smitshoek. In een spannend duel werd het na een 2-2 stand uiteindelijk 4-2.