Van Eeuwijk en Quick Boys niet in beroep tegen jaar schorsing

0

Martin van Eeuwijk blijft één jaar geschorst. De middenvelder van Quick Boys heeft zich neergelegd bij het vonnis van de tuchtcommissie van de KNVB. Quick Boys heeft met Van Eeuwijk de juridische mogelijkheden tegen het licht gehouden en besloten af te zien van verdere juridische stappen. Dat valt te lezen op de clubwebsite van de Katwijkers.

Door VoetbalindeBollenstreek.nl

Het komende jaar zal de middenvelder dan ook geen deel uitmaken van de A-selectie van de blauw-witten. De beide partijen hebben afgesproken in de loop van het seizoen weer om de tafel met elkaar te gaan zitten om te kijken wat ze alsnog voor elkaar kunnen betekenen in de toekomst.

Van Eeuwijk beet in mei van dit jaar zijn tegenstander van HHC Hardenberg toen de Lisser nog in dienst van was FC Lisse. Daarop besloot die club om z’n contract te ontbinden. Een paar weken later tekende de voetballer bij Quick Boys. Die club kan het komende jaar dus niet beschikken over de creatieve middenvelder.