Van Doorn (RKDEO) baalt: ‘Liever in Haagse regio ingedeeld’

0

DVV Delft degradeerde uit de eerste klasse en mag het nu opnieuw gaan proberen in 2D. De andere regioteams in deze klasse zijn Concordia, Oliveo, Wippolder en RKDEO. De Nootdorpers zagen trainer Corné van Doorn terugkeren.

Hij neemt het stokje over van Jeroen Struijs, die vorig seizoen met RKDEO heel lang meedraaide in de top en ook lang kans maakte op de titel. In het laatste deel van de competitie verspeelden de Nootdorpers teveel punten en misten zelfs de nacompetitie.

Derby’s

Corné van Doorn, die na een voortijdig vertrek bij SVC’08, de draad weer oppakt met RKDEO is toch wat teleurgesteld over de indeling. ,,Ik vind het jammer dat wij niet ingedeeld zijn bij de clubs uit de Haagse regio, maar aan de andere kant zitten er voor RKDEO toch wel een paar leuke derby’s bij. Het is dus wel verrassend dat wij dit jaar de Rotterdamse kant uitgaan in plaats van de Leidse. Of dat een voor- of nadeel is, zal straks pas blijken. Naast een enkele onbekende club voor mij, ken ik de meeste clubs wel”, aldus Van Doorn.