Vacature: Procesoperator C gezocht

0

Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar een procesoperator C.

Functieomschrijving

Onze klant is een international met haar hoofdkantoor in Singapore. Zij zijn de grootste agro-businessgroup in Azië en de business omvat palmolie plantages, verwerking en handel van tropische oliën en vetten, productie van oleochemicals, biodiesel, kunstmest, meel- en rijst verwerking.

Recent is er in Rotterdam-Botlek een nieuwe hydrofining installatie opgeleverd voor de productie van vetalcohol. Voor deze nieuwe fabriek zijn wij op zoek naar enkele energieke- en ambitieuze operators die meebouwen aan deze jonge organisatie en actief gaan bijdragen aan de verbetering van de performance van de installatie.

Process Operator C, Locatie Rotterdam

In deze rol bewaak en bedien je samen met je collega’s het geautomatiseerde proces. Je werkt in een ploegendienst en het rooster is 2-2-2. Je maakt deel uit van een team van 5 ploegen en zo’n 20 Proces Operators.

Taken en verantwoordelijkheden

Technische werkzaamheden

Jij bent tijdens je dienst verantwoordelijk voor het bewaken en bedienen van de geautomatiseerde productiesystemen. Je controleert, analyseert en rapporteert de storingen aan de installaties en borgt de voortgang van de productie. De werkzaamheden houd je bij in het productielogboek. Daarnaast neem je monsters van het product en voert analyses uit.

Communicatie en samenwerken

Bij ploegwisselingen draag je zorg voor een juiste informatieoverdracht, zodat de volgende ploeg goed geïnformeerd hun werk kan doen. Daarnaast werk je samen met diverse afdelingen, zoals de Technische Dienst, Verlading en het Laboratorium. Je bent dan ook gewend om duidelijk te communiceren met diverse partijen.

Veiligheid, milieu en kwaliteit

Met elkaar draag je zorg voor de veiligheid, een beter milieu en bewaak je de kwaliteit. Jij houd je aan de voorschriften die hiervoor opgesteld zijn en zorgt voor een schone en veilige werkomgeving.

Kwalificaties en vaardigheden

Voor deze functie zoeken we een kandidaat met een afgeronde Vapro-C opleiding. We staan ook open voor sollicitanten die VAPRO-B hebben en willen doorgroeien naar Vapro-C. Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring als operator in de procesindustrie, bent flexibel, nauwkeurig, pro-actief en zelfstandig. Spreek en schrijf je daarnaast goed Nederlands en Engels? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Het aanbod

Een dynamische baan in een inspirerend, jong team met ruimte voor eigen initiatief. Het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn vanzelfsprekend binnen het bedrijf. Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €2.400,00 tot €4.400,00 /maand

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Michel Feenstra, info@havenjob.nl