Tweede oefenduel Feyenoord bij Zeeuws Elftal

8
Foto Archief: VK Sportphoto.com

Zaterdag 7 juli 2018 speelt het Zeeuws Elftal tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Veerse Poort in Middelburg en begint om 17:00 uur. Het bestuur van de Stichting Zeeuws Elftal organiseert deze wedstrijd in samenwerking met de v.v. Zeelandia Middelburg.

Voorzitter Kees Roelse van de Stichting Zeeuws Elftal: “ De mogelijkheid om tegen Feyenoord te spelen werd ons vorige week aangeboden. Dat is een unieke kans om de bekerwinnaar naar Zeeland te halen om tegen het Zeeuws Elftal te spelen. Zeelandia Middelburg bleek van harte bereid om als gastheer op te treden.

Voorzitter Walter Blondeel is er trots op, dat zijn Zeelandia Middelburg mee kan helpen de wedstrijd Zeeuws Elftal tegen Feyenoord aan het Zeeuwse publiek te tonen.

Uit de Rotterdamse regio zullen enkele spelers uitkomen voor het Zeeuws Elftal. Bart Deprez (Smitshoek), Yarick Dorst (Barendrecht) en Lionel Fitsch (ex-Barendrecht) komen in actie zaterdagmiddag.

8 REACTIES