‘Sven van Beek in beeld bij Udinese’

0

Sven van Beek vertrekt mogelijk naar Udinese. Dat meldt Dagblad010.nl.

Eerder werd de centrale verdediger in verband gebracht met een transfer naar Fenerbahçe, maar volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio is Udinese met Feyenoord in gesprek over een transfer. Dat gerucht werd overigens ook al snel ontzenuwd door Rob Jansen, zaakwaarnemer van Van Beek. Maar dat is meestal spel.

Volgens de berichtgeving ziet Udinese, dat in het afgelopen seizoen op de veertiende plaats in de Serie A eindigde, in Van Beek een geschikte versterking voor de selectie. De club uit de Serie A heeft de onderhandelingen met Feyenoord inmiddels geopend.

Op dit moment vraagt Feyenoord twee miljoen euro méér dan Udinese wil betalen, maar met nog lopende onderhandelingen is het denkbaar dat de clubs alsnog tot een akkoord komen.