Steeds Hooger: kunstgras, derdeklasser en nieuwe spelers

1

Steeds Hooger is in ontwikkeling. De KNVB besloot de zondag vierde klasse op te heffen en daardoor zal de ploeg van Jerry de Groot naar de derde klasse promoveren. Dat zal het doen op een nieuw kunstgrasveld dat momenteel wordt aangelegd.

Daarnaast zijn de technische commissie en de trainersstaf van Steeds Hooger onder leiding van zijn nieuwe trainer Jerry de Groot, zijn al langere tijd bezig om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De onderstaande spelers hebben hun overschrijving inmiddels geregeld en zijn komend seizoen te bewonderen op het nieuwe kunstgrasveld van Steeds Hooger.

Joey Luijken (Gouda), Maurice Hagens (HSC’21), Ramazan Karaduman (HOV/DJSCR), Farley Verkerk (HOV/DJSCR), Chaimen Schrijnemakers (Neptunus), Kevin Ketting (Ommoord) en Mustafa Dogan (DCV) zullen komend seizoen bij de zondag vierdeklasser gaan spelen.

De club is met nog een aantal spelers in gesprek. Tot aan het einde van de overschrijvingstermijn hopen we nog enkele spelers aan dit lijstje toe te kunnen voegen.