SCO’63 met vertrouwen nieuw seizoen in

0

SCO’63 wil komend seizoen hoge ogen gooien in de zaterdag vierde klasse. De formatie van Peter Hoek ziet veel wisselingen in de selectie maar de balans lijkt positief uit te vallen.

Naast het vertrek van Leroy van Oosten (lager elftal), Cerezo Pattiapon (lager elftal), Brian Roobol , Jasper Mulder en Bob Mulder (sv Charlois), Hami Demirturkoglu en Saban Yildirim (beiden Besiktas) staan veel versterkingen.

Met de komst van drie spelers van Hekelingen (Edinho Fortes Varela, Fabrizio Fortes Varela, Patrick Monteiro) en aanvallende versterking van Walid Ahmed (Abbenbroek) en Charlo Hassel (Botlek) lijkt het ook komend seizoen weer veel te gaan scoren. Topscorer Wesley Sturrus is de club eveneens trouw gebleven.

Naast de eerder genoemde versterkingen zijn ook Earl Starke (Meeuwenplaat) en Kenny Starke (eigen gelederen) komend seizoen in de selectie van Peter Hoek te bewonderen.