Ron Vlaar tekent voor nog een jaar AZ

1
Foto: Mischa Keemink

Ron Vlaar heeft donderdagmiddag in Zeeland zijn handtekening gezet onder een éénjarig AZ-contract. Eerder waren de aanvoerder en de Alkmaarders al tot een mondeling akkoord gekomen. Vlaar ligt nu tot medio 2019 vast bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

AZ verblijft van 9 tot en met 14 juli voor een trainingskamp in Zeeland. Donderdagavond staat een oefenduel met het Zeeuws Elftal op het programma. Zaterdag wordt het trainingskamp afgesloten met een oefenwedstijd tegen het Belgische Sporting Lokeren.

Vlaar: ‘Heb er zin in’

“Ik ben heel blij en dankbaar”, zegt Vlaar op de website van AZ. “Dat de club verder wil met mij, is een heel mooi gegeven en teken. Ik wilde zelf ook graag door, want ik vind het echt nog te leuk om te voetballen. Ik heb het vertrouwen om nog een seizoen te knallen. Ik heb in de zomer keihard getraind om topfit aan de start te verschijnen en heb er zin in.”