Piershil met veel wijzigingen in derde klasse

1

Piershil speelt komend seizoen ‘gewoon’in de derde klasse. Onder leiding van Cor van Ruiven, die Richard Verhoeven op zal volgen, is een sterk gewijzigde selectie inmiddels aan de trainingen begonnen.

Een overzicht van de spelers die (zijn overgekomen en) deel uitmaken van de voorlopige selectie van trainer Cor van Ruiven:

Antonio ‘Netinho’ Fernandes Costa Neto (sv Charlois), Oumar Djabi (Poortugaal), Hidde Wittmer, Justin van der Horst, Roy van Taanom, Youri Nagy en Jesse Colijn (allen NBSVV), Casper Schoonderwoerd, Jeremy Retel Helrich, Diego Martins Palhano en Marien Mourits (allen weer actief).

Deze spelers uit de SJO-Korendijk zullen eveneens deel uitmaken van de voorlopige selectie: Nils van Ruiven, Remco Veerman, Kevin Wolfs en Dimitri den Tuinder. Tenslotte zullen ook deze leden van Piershil deel uitmaken van de voorlopige selectie: Wouter Naaktgeboren, Brian Koesveld, Jasper de Kok en Robin Roest.

De afgelopen weken (en nu nog steeds) wordt gewerkt aan de teambuilding, trainer Cor van Ruiven heeft al diverse informele trainingen met zijn nieuwe groep afgewerkt.