Nieuwbouw op Sportpark Harga vordert gestaag

2

Op sportpark Harga, waar ooit bijna 20 voetbalvelden lagen, is een grote renovatie aan de gang. De resterende voetbalclubs en één hockeyclub blijven op Sportpark Harga spelen en zullen dat op een nieuwe accommodatie met nieuwe velden doen.

Hockeyclub Schiedam heeft inmiddels op de oude velden van Schiedamse Boys en GTB een fonkelnieuw complex gekregen. Hockeyclus Schiedam speelde aan de overkant van Sportpark Harga maar is in het gehele project meegenomen.

De complexen van het inmiddels niet meer bestaande SVDWP en Hargasport zijn verlaten en worden gevuld met woningen. HermesDVS hoopt eind van dit jaar haar nieuwe accommodatie te betrekken. SVV en HBSS zullen begin 2019 over een nieuw gezamelijk gebouw beschikken. SVV zal gebruik gaan maken van haar oude kunstgrasveld als hoofdveld. HBSS neemt haar oude tweede veld, eveneens kunstgras dan in gebruik als hoofdveld.

HermesDVS krijgt naast voetbalvelden ook de beschikking over een rugbyveld en een cricketveld.

 

 

 

2 REACTIES

  1. Belachelijk dat svv en hbss een kantine moeten delen en daarnaast ook nog is op oude afgekeurde kunstgras velden moet blijven spelen waar alleen maar blessures van komen!

  2. Meerdere wedstrijden gezien op dat veld.. belachelijk dat er nog op gespeeld wordt !! Meerdere blessures zien ontstaan door het slechte veld..