KNVB haalt ploegen Voorne Putten uit elkaar

0

Simonshaven hoeft komend seizoen maar op twee derby’s op derby’s te rekenen. De formatie van Richard van der Werff is niet ingedeeld in de vierde klasse H, maar zal komend seizoen in de vierde klasse G spelen.

De enige twee regioploegen die wel in de poule van Simonshaven zitten, zijn SCO’63 en Hekelingen. FC Vlotbrug, Abbenbroek, Zwartewaal en Rockanje, de andere vierdeklasser van Voorne Putten, spelen in de vierde klasse H.

4G: BZC/Zuiderpark, GOZ, GSC/ODS, Goudswaardse Boys, NBSVV, SCO’63, Simonshaven, TransvaliaZW, WCR, ZBC’97, ZBVH, Zinkwegse Boys, Hekelingen.

4H: Abbenbroek, DVV’09, FIOS, Flakkee, Herkingen’55, Melissant, NTVV, OFB, Rockanje, SNS, Stellendam, FC Vlotbrug, WFB, Zwartewaal.

Indelingen Landelijk

Conceptindelingen WEST II & ZUID 1