Jordy Clasie definitief terug bij Feyenoord

Jordy Clasie keert morgen definitief terug bij Feyenoord. De middenvelder wordt van Southampton gehuurd. Dat meldt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam op Twitter.

Clasie zal zich morgen in Rotterdam melden en aansluiten bij de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. Clasie was al bezig aan de voorbereiding met Southampton en kan zodoende redelijk snel aansluiten.

Clasie, opgeleid bij Feyenoord, speelde tot en met 2015 in Rotterdam. Daarna vertrok hij voor een miljoenenbedrag naar de Engelse club uit de Premier League. Afgelopen seizoen werd Claise verhuurd aan Club Brugge.

88 REACTIES

  1. Welkom thuis kerel en vlammen hier op het veld. Of niet jongens en dames Richard Duinkerken Remco En Monique Hofman Kevin Christians Catharina Wiering Mukadder Christians