Feyenoord neemt afstand van walgelijk Nouri spandoek en liedjes

34
Foto: Archief Mischa Keemink

Feyenoord heeft vandaag in een verklaring op de site van de club duidelijk gemaakt dat het afstand neemt van de gebeurtenissen rondom Ajacied Nouri die zich gisteren afspeelden in het oefenduel van Feyenoord tegen het Zeeuwse Elftal.

Meerdere foto’s werden online gezet waarop je zag dat er een spandoek met “Nouri worden” op was gehangen en ook werd er gezegd dat er walgelijke liedjes als “90 minuten lang, Nouri aan de zuurstofslang” werden gezongen.

Feyenoord voelde zich genoodzaakt te reageren. “We hebben gisteren ter plaatse niet gehoord dat er liedjes over Nouri gezongen werden. Het doek heeft er kortstondig gehangen. Wat de bewuste tekst (‘Nouri worden’) precies behelst, is ons ook nog niet duidelijk. Maar laat glashelder zijn dat de club elke negatieve verwijzing naar Nouri’s vreselijke leed ronduit walgelijk vindt en ten zeerste verwerpt. We wensen Nouri, zijn familie en Ajax alleen maar alle sterkte toe en gaan ervan uit dat mensen zich in het vervolg onthouden van dit soort wanstaltige uitingen“, vertelt de club op de website.

bron foto: Mischa Keemink. Www.vksportphoto.com

34 REACTIES

 1. Sorry, maar waarom schenk je hier zo veel aandacht aan? Hoe triest de actie ook is, geen aandacht aan schenken en betrokkenen straffen. En klaar. Zonder gezeur in de media

 2. Te walgelijk voor woorden deze domme imbicielen hebben niet het recht om zich feyenoordsupporter te noemen die gasten verdienen maar een straf een lang stadion stelletje mafketels

 3. Walgelijk klootzakken die liedjes zingen over een voetballer van Ajax die zijn levenlang gehandicapt blijft. Helaas hebben deze waardeloze en domme lui geen verstand anders doe je zoiets niet.

 4. Heeft Feyenoord opsporingsbevoegdheid dan?!
  Ze kunnen dit soort walgelijke lui wel levenslang stadionverbod geven ….

 5. Ja vind je dat echt?

  In het verleden zeker, maar dat is toch niet meer?!

  Als Feyenoord liefhebber is dit wel heel zuur dat een paar idioten weer zo de aandacht vestigen op de club….