Feyenoord lijkt streep te moeten zetten door duo

Feyenoord zal speler(s) moeten verkopen wil het nieuwe spelers kunnen aantrekken. Al enige tijden worden Daryl Janmaat en Leroy Fer gelinkt aan Feyenoord maar de club lijkt hiervoor geen geld te hebben.

Feyenoord had ingezet op een terugkeer van het duo maar de Rotterdammers hebben momenteel de mogelijkheden nog niet.

Feyenoord zou eerst nog een verkoop moeten doen voordat de mogelijkheden bespreekbaar zijn. ”Ajax trekt zo dertig miljoen uit voor spelers terwijl ook PSV zich heeft kunnen versterken. Feyenoord is niet zo ver. Dit geeft de verhoudingen tussen de topclubs weer.”

19 REACTIES

  1. Altijd hetzelfde liedje: geen geld, zo kom je nooit dichterbij Ajax en PSV !!!! Zijn er niet wat investeerders die deze 2 jongens kunnen betalen, met de huidige selectie mag je blij zijn als je 3e of 4e wordt !!!!

  2. Dat is dan een grote club in nederland. Andere clubs kijken of een speler goed is. Wij moeten kijken wat we kunnen kopen voor dat beetje geld wat er is. Misschien eens investeren in spelers die ooit wat waard worden ipv alleen oude afdankers terug te halen.