Feyenoord hard onderuit tegen Young Boys

11
Foto: Archief Mischa Keemink, VkSportphoto.com

Feyenoord heeft de eerste wedstrijd op de Uhren-Cup in Zwitserland verloren. De Rotterdammers, die vrijdag weer spelen, gingen tegen Young Boys met 1-0 onderuit.

Feyenoord startte met elf spelers die de jeugdopleiding heeft voortgebracht. Dat elftal kon in de eerste helft niet imponeren. De Zwitsers kwamen na precies een half uur spelen op voorsprong door Hoarau.

In de zeventigste minuut verving Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst liefst negen spelers en zette Feyenoord nog aan maar was het wederom Young Boys dat wist te scoren. Jean-Pierre Nsame tekende voor die treffer. Vier minuten later wist Gregory Wüthrich de 3-0 aan te tekenen.

Vrijdagavond speelt Feyenoord de volgende wedstrijd. Om 20:00 trapt Feyenoord dan af voor het duel tegen FC Basel. Dan zal ook Robin van Persie, die vandaag rust kreeg, weer van de partij zijn.

11 REACTIES