Feyenoord bevestigt komst Sinisterra

0

Feyenoord heeft de komst van de Colombiaanse Sinisterra bevestigd. De aanvaller tekent, als alles voltooid is, een contract voor 3 jaar met optie voor 2 seizoen extra. Hij komt over van het Colombiaanse Once Caldas.

Gisterenmiddag maakte de Colombiaanse media op Twitter bekend dat Feyenoord Sinisterra zo goed als zeker binnenhad. Vandaag is het dus bevestigd. Feyenoord betaalt 2 miljoen voor 80% van de transferrechten, wat betekent dat Once Caldas 20% krijgt als Feyenoord de Colombiaan over een paar jaar verkoopt.

Niet mee naar Zwitserland
Sinisterra sluit nog niet aan bij het trainingskamp met de hoofdselectie in Zwitserland. Ook is het nog niet bekend wanneer hij zich officieel kan aansluiten bij de hoofdselectie. De tewerkstellingsvergunning moet nog geregeld worden, waardoor het binnenkort pas duidelijk wordt wanneer hij speelgerechtigd is.

Sinesterra heeft in diverse jeugdelftallen van Colombia gespeeld en werd al langere tijd intensief gevolgd door de scouting van Feyenoord. Bij de Rotterdammers gaat hij spelen met rugnummer 17, het oude rugnummer van Kevin Diks.