FC Rijnmond voortaan op vrijdag en maandag

0

Na een korte zomerstop zijn de mannen van FC Rijnmond terug. De regionale voetbaltalkshow waarin spraakmakende gasten praten over Feyenoord, Excelsior, Sparta en FC Dordrecht is vrijdag voor het eerst weer te zien.

Het nieuwe voetbalseizoen begint met een verandering voor FC Rijnmond. De weekendafsluiter is niet meer op de zondag, maar voortaan elke maandag te zien.

Vrijdag schuift Martijn Krabbendam aan bij presentator Etienne Verhoeff voor de eerste aflevering. Martijn is Feyenoord-watcher bij Voetbal International.

Sportclub Rijnmond

Het verhuizen van FC Rijnmond van zondag naar maandag gaat niet ten koste van Sportclub Rijnmond. De twee programma’s zullen worden gecombineerd. Dit wordt gecombineerd met FC Rijnmond. Eerst het belangrijkste regionale voetbalnieuws, direct gevolgd door regionale topsport en achtergrondreportages uit de mooiste sportregio van Nederland.

FC Rijnmond is elke maandag en vrijdag te zien vanaf 17:20 uur op TV Rijnmond, Rijnmond.nl en de Rijnmond-app. Je kunt ook live meepraten via de Facebookpagina van RTV Rijnmond Sport

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter