Excelsior op bezoek bij Westlands Elftal

0
Foto: Danny Ploegaert

Onder de vlag van FeVoWest speelt het Westlands voetbalelftal op zaterdag 7 juli aanstaande op het complex de Hoge Bomen van RKVV Westlandia in Naaldwijk tegen eredivisionist Excelsior Rotterdam. De aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur.

Dinsdagavond kwamen de selectie en het kader van het Westlands Elftal voor het eerst bijeen op het complex van RKVV Westlandia in Naaldwijk als voorbereiding op deze wedstrijd. Na een eerste kennismaking en een welkomstwoord van de voorzitter van FeVoWest, Nico van der Knaap, volgde een fotosessie, met daarna een eerste (lichte) training. Donderdagavond 5 juli staat opnieuw een training op het programma.

Zaterdag aanstaande is er vanaf 12.30 uur is ook een voorwedstrijd, een afscheidsduel van de Westlandianen Ruud Bijl en Jasper van Dijk, met toppers van toen en nu. Deze middag wordt ook afscheid genomen van Peter Hoogerwerf, jarenlang verzorger bij het Westlands elftal. De toegangsprijs is vijf euro. Er is geen voorverkoop. De wedstrijd tegen de profs van Excelsior staat onder leiding van de Rotterdamse scheidsrechter Ron Karremans. Hij wordt geassisteerd door twee Westlandse scheidsrechters, Jack Koornneef (De Lier) en Stanley van Lith (Honselersdijk).