Danny van Gastel keert terug in selectie SV Charlois (zo)

7

Danny van Gastel zal volgend seizoen weer aansluiten bij de selectie van SV Charlois.

De 40-jarige verdediger stopte vier jaar geleden maar speelde bij nood nog enkele wedstrijden in het eerste van SV Charlois. ”Toen ik afgelopen seizoen merkte dat ik nog mee kon bij het eerste heb ik besloten er toch nog een keer voor te gaan. Ik boks twee keer per week, ik fitness twee keer per week dus ik ben fit.”

Van Gastel kwam in het verleden onder meer uit voor DEHMusschen, RSM, DRL en De Musschen. ”Jeffrey Pols en Jack Punselie heb ik als jonkies zien komen bij SV Charlois en dat schept een band met die knapen. Omdat Joop Warner en Aad Broekhuizen volgend seizoen de selectie leiden heeft het nog meer aantrekkingskracht gekregen om er weer voor te gaan. Daar komt bij dat er een aantal spelers naar Charlois komen waar ik prima mee heb gewerkt bij DRL.”

7 REACTIES