Clubs Tweede Divisie willen terug naar half drie

0

Net als het bestuur van competitiegenoot GVVV is ook Excelsior M een rondgang langs alle clubs uit de Tweede Divisie gestart om al haar thuiswedstrijden op het traditionele tijdstip van 14.30 uur te spelen.

Het afgelopen seizoen zijn er na de winterstop al diverse competitiewedstrijden verplaatst van het oorspronkelijke tijdstip van 15.30 uur naar het traditionele tijdstip van 14.30 uur. Dit is goed bevallen bij spelers, bestuur en supporters.

Mocht FOX Sports er voor kiezen om een thuiswedstrijd van Excelsior M live uit te zenden dan zal het tijdstip alsnog worden veranderd naar 15.30 uur. De exposure van de club en onze sponsoren die hierdoor nadrukkelijker in beeld zullen zijn, zijn hier de reden van.

Inmiddels hebben diverse verenigingen al akkoord gegeven aan wedstrijdsecretaris Marr Wuyster om het tijdstip naar 14.30 uur te veranderen.