Alle oefenduels Feyenoord live op FOX Sports

0
Foto Archief: VK Sportphoto.com

Net als de eerste oefenwedstrijd tegen SDC Putten zendt FOX Sports ook de overige duels van Feyenoord in de voorbereiding live uit. Alle resterende oefenduels in aanloop naar het seizoen 2018-2019 zijn in zijn geheel te zien bij de zender.

De eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord die te volgen is via FOX Sports is het oefenduel met het Zeeuws Elftal, aanstaande zaterdag om 17:00 uur. Verder worden beide duels tijdens het trainingskamp in Zwitserland uitgezonden, evenals de oefenduels met Fenerbahçe en Levante UD.

Het resterende programma van de oefencampagne van Feyenoord vind je hieronder.

Zaterdag 7 juli Zeeuws Elftal – Feyenoord (17:00 uur)
Woensdag 11 juli BSC Young Boys – Feyenoord (18:00 uur)
Vrijdag 13 juli FC Basel – Feyenoord (20:00 uur)
Zaterdag 21 juli Fenerbahçe – Feyenoord (20:00 uur)
Zondag 29 juli Feyenoord – Levante (14:30 uur)