Al-Ittihad bevestigt komst El Ahmadi

7
25-10-2017: Voetbal: Feyenoord v ADO Den Haag, Cars Jeans Stadion, Den Haag. Feyenoord aanvoerder Karim El Ahmadi heeft Feyenoord zojuist op de 2-2 eindstand gezet tegen ADO Den Haag. Eredivisie season 2017/2018, Yannick Verhoeven

Feyenoord neemt afscheid van een echt Feyenoord-icoon. De 33-jarige Karim El Ahmadi is vandaag officieel gepresenteerd bij Al-Ittihad, zijn nieuwe werkgever.

De middenvelder, die in 2014 terugkeerde bij Feyenoord, is een speler die alle pieken en dalen wel heeft meegemaakt. Van de 10-0 tegen PSV naar het eerste kampioenschap na 18 jaar. El Ahmadi heeft in al zijn jaren bij Feyenoord vier prijzen gepakt. De KNVB beker in 2016 en 2018, het kampioenschap en de Johan Cruijff Schaal in 2017.

De Marokkaan, die veel indruk maakte op het WK 2018, kon ook nog kiezen voor het Franse Stade de Reims, maar na veel gesprekken heeft hij gekozen voor Al-Ittihad uit Saoedi-Arabië.

Heel veel succes, King Karim!

7 REACTIES