ADV: Ryan Koolwijk organiseert voetbalkamp in Lekkerkerk

0

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli organiseert Ryan Koolwijk, samen met zijn voetbalvrienden, het NNF Summer Camp bij voetbalvereniging Lekkerkerk. Hier werd hij ooit weggeplukt door Excelsior Rotterdam, de club waarmee hij onlangs weer aan het nieuwe voetbalseizoen begon. In totaal is er plek voor 60 kinderen en het voetbalkamp is op dit moment voor bijna 95% uitverkocht.

“Het Summer Camp Lekkerkerk is een geweldig voetbalfeest met veel toernooivoetbal en allerlei leuke voetbalspelletjes. Elke dag strijden de kinderen samen met hun teamgenootjes om de prijzen. In totaal delen wij meer dan 300 medailles en trofeeën uit. De kinderen maken dus elke dag kans op mooie prijzen”, aldus Ryan Koolwijk.

Dankzij de bedrijven uit de business club van NNF Sports is het NNF Summer Camp voor iedereen. Meedoen kost hierdoor namelijk slechts € 59,99 voor drie volle voetbaldagen. Daarnaast krijgen de kinderen elke dag een geheel verzorgde lunch, gezonde snacks en (sport)drankjes. Oók krijgen alle kinderen een volledig voetbaltenue dat zij na afloop van het voetbalkamp mogen houden.

“Inmiddels is het kamp bijna uitverkocht. Op dit moment zijn wij dan ook nog op zoek naar de laatste kinderen voor de leeftijdscategorieën 9 t/m 10 en 11 t/m 12 jaar”, vervolgt Ryan Koolwijk zijn verhaal. “Wij hopen dan ook dat deze week de laatste aanmeldingen binnen stromen en dat ook deze editie van het NNF Summer Camp uitverkocht zal raken. Aanmelden is in ieder geval mogelijk tot en met aanstaande vrijdag 13 juli en wij hebben er nu al ongelooflijk veel zin in”.

Aanmelden voor het NNF Summer Camp in Lekkerkerk? Ga dan snel naar www.summercamplekkerkerk.nl en meld je aan voor één van de laatste plekken van het NNF Summer Camp.