ADV: Mariflex nu op Havenjob.nl

0

Het bedrijf Mariflex is nu ook te vinden op Havenjob.nl. Het bedrijf maakt gebruik van de actie voor bedrijven om gratis vacatures te plaatsen op de website. De actie om gratis vacatures te plaatsen loopt tot 31 juli. Bekijk hier de vacature medewerker operations (40 uur)

Havenjob.nl

Havenjob is een initiatief van VoetbalRotterdam VOF en Terminal Recruiters. Het initiatief is geboren uit het feit dat vele voetballers al jaren werkzaam zijn in de haven en bedrijven al jarenlang op zoek zijn naar sportieve werknemers.

Voor iedereen in de regio Groot Rijnmond is er nu de site Havenjob.nl om elkaar aan een mooie job of werknemer te helpen. Met meer dan 30.000 dagelijkse bezoekers is er altijd wel iemand die de juiste assist kan geven. Met Terminal Recruiters beschikt Havenjob over experts in de haven.

Ben jij die hardwerkende speler die overal inzetbaar is, of juist die specialist met een neusje voor de goal? Het transferseizoen is geopend! Bij ons draait de transfermarkt het gehele jaar op volle toeren.

Mariflex

MariFlex is in 2004 ontstaan uit de fusie tussen Mariclean en Marflex Tanker Services, operationeel sinds circa 1980. Het bedrijf opereert wereldwijd voor de grotere oliemaatschappijen en commodity traders. In de Nederlandse en Belgische havens wordt het bedrijf ook veel ingehuurd door de grotere agentschappen. Diensten die het bedrijf aanbiedt zijn liquid cargo handling, ship-to-ship transfers en zogenaamde specials, toegespitst op de behoefte van de klant. In 2008 kwam het bedrijf met een eigen kraanboot, speciaal ontworpen en toegerust voor het verladen van installaties en uitrusting van MariFlex.

Vacatures plaatsen?

Wilt u ook vacatures plaatsen op Havenjob of bent u op zoek naar specifieke werknemers neem dan contact op via info@havenjob.nl