Zeven versterkingen voor Zuidland

0
Foto: John Groeneweg

De A selectie begroet voor het nieuwe seizoen 7 nieuwe spelers, zoals onderstaand weergegeven. Neal van Buuren en Tim van Dien, die dit seizoen al mochten proeven aan het hoogste niveau binnen onze vereniging, sluiten komend seizoen definitief aan bij de eerste groep. Natuurlijk zijn er zoals ieder seizoen gebruikelijk is ook weer spelers die vertrekken. We danken deze spelers voor hun inzet bij de vv Zuidland en wensen deze spelers succes bij hun nieuwe club.

Komen: Cas Abbas ( De Jonge Spartaan), Marciano Berkhout (Deltasport), Sven Verspille (Spijkenisse), Melvin Bout (Rockanje), Dylan van Loosdrecht (Poortugaal), Randy de Macker (GHVV’13) en Michael van Roon ( Spijkenisse)

Gaan: Bob Kuit (Montfoort), Rémy Philips (stopt), Timon de Bel (stopt), Quinton Cheuk a Lam (Xerxes DZB), Kenny Fonseca (onbekend) en Antonio Thomas (onbekend)