Steijn: ‘Feyenoord nooit in beeld geweest’

0
Foto: VKSportphoto.com

Maurice Steijn kende een prima seizoen bij VVV Venlo. De Hagenaar werd vervolgens regelmatig gelinkt aan een andere Nederlandse club. Aan dagblad De Limburger liet Steijn weten dat een andere Nederlandse club niet in beeld is geweest.

Clubs als Feyenoord (assistent-trainer), NAC Breda, sc Heerenveen, Vitesse en Willem II werden in verband gebracht met Maurice Steijn. De Hagenaar zit echter nog gewoon bij VVV Venlo. ,,Ik heb steeds gezegd dat ik alleen bij een buitengewone aanbieding vanuit het buitenland zou vertrekken bij VVV”, zegt Steijn in een interview met De Limburger.

Wonen

,,Ik heb het naar mijn zin hier en heb vertrouwen in de club. Het stadion wordt verbouwd, er is met Luc Nilis versterking gekomen binnen de technische staf en met Mlapa is de belangrijke spitspositie al goed ingevuld. Het feit dat ik met mijn gezin in Venlo ga wonen, zegt veel over mijn geloof in deze club.”