Robey Cup op 21 en 25 augustus

0

In de voorbereiding van het seizoen 2018-2019 barst de strijd weer los om de felbegeerde ROBEY CUP 2018. Een heerlijke Cup in de voorbereiding, met dat nostalgische voetbalgevoel van vroeger. Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, zullen er dit jaar maar liefst negen clubs uit de regio Rotterdam strijden om de titel.

Robey staat voor het nieuwe voetbal dat je eigenlijk altijd al kende. Bloed, zweet en tranen van het lachen. Het nostalgische voetbalgevoel dat je alleen nog maar tegenkomt op kleine clubs of in vriendenteams. Dat gevoel willen wij graag terugbrengen op de Nederlandse amateurvelden met een ouderwetse Cup.

Op dinsdag 21 augustus zal er gespeeld worden op drie locaties: SSS Klaaswaal, SV Poortugaal en RV&AV Sparta Rotterdam. Op zaterdag 25 augustus zal op Sportpark De Tienvoet in Heinenoord de finaleronde van de ROBEY CUP 2018 plaatsvinden.

Vorig jaar won gastheer S.V. Heinenoord de ROBEY CUP 2017, de titelverdediger zal dit jaar gaan strijden tegen:

Poule A

Locatie: Klaaswaal

Poule B

Locatie: Poortugaal

Poule C

Locatie: Rotterdam

S.S.S. Klaaswaal S.V. Poortugaal RV & AV Sparta
 ‘s-Gravendeel Zinkwegse Boys R.C.S.V. Zestienhoven
Heinenoord S.H.O. V.V. Rhoon

Op de finaledag zullen de teams weer strijden in drie verschillende poules. Na de laatste wedstrijd is er aansluitend een heerlijke BBQ en zal een dj in de kantine de feestavond van muzikale deuntjes voorzien.