KNVB spreekt BZC/Zuiderpark en Vierpolders vrij; Restant afhankelijk van competitieleider

13

De KNVB heeft zowel BZC/Zuiderpark als Vierpolders vrijgesproken van schuld aan het staken van het duel van afgelopen zaterdag. De zaak wordt daarmee gesponeerd. De KNVB heeft dat aan beide clubs laten weten. De vrijspraak geeft de KNVB ruimte om het duel zo spoedig mogelijk in te plannen.

De wedstrijd werd afgelopen zaterdag na 118 minuten gestaakt na een ogenschijnlijk zware blessure bij een speler van BZC/Zuiderpark. De scheidsrechter voelden zich niet in staat het complex zonder politiebegeleiding te verlaten.

Het uitspelen van het duel is afhankelijk van de competitieleider. BZC/Zuiderpark zal bij de KNVB opteren voor het over spelen van de gehele verlenging. Daarin kreeg de club een aantal rode kaarten. Daarvan zijn er reeds twee geseponeerd en mogen er twee spelers aan het restant deelnemen.

13 REACTIES

  1. De knvb maakt zich hiermee wederom compleet belachelijk! Als heel de verlenging overgespeeld gaat worden met 9 man aan de kant van zuiderpark word vierpolders zwaar benadeeld. Het feit dat een wedstrijd 2 minuten voor tijd gestaakt word heeft een reden… de reden was zuiderpark (ongeacht welke rol de scheids ook speelt in dit verhaal) maar achteraf gaan we dit dus belonen door ze deze kans te geven. Bizar!

  2. Belachelijk om voor 2 minuten terug te moeten komen,want meer is het niet.
    Misdragen mag nooit lonen,ook niet door een scheidsrechter die zijn dag niet heeft.
    Kaarten kunnen pas geseponeerd worden na afloop van de wedstrijd.
    De wedstrijd is dus wel afgelopen…

  3. Was je erbij dat je komt praten makkelijk om BZC de schuld te geven de 2 rode kaarten hebben die spelers niet eens gezien wil je hele verhaal weten kom naar BZC of ga naar Vierpolders en vraag hun

  4. Het feit dat er kaarten geseponeerd kunnen worden tijdens een wedstrijd dat is dom en competitie vervalsing. Kaarten zijn gegeven en wedstrijd nog niet afgespeeld terug draaien is daarom ook volstrekt belachelijk.