‘Inter en Lyon azen op Vilhena’

14
Foto: Mischa Keemink

Franse media melden dat Olympique Lyon haar zinnen heeft gezet op Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena. De middenvelder heeft zelf al aangegeven dat hij wel oren heeft naar een nieuw avontuur en de Franse club lijkt toe te happen. Ook Italiaanse media melden van Inter Milaan, de nieuwe club van Stefan de Vrij, mogelijk interesse heeft voor Vilhena.

Lyon krijgt binnen afzienbare tijd een miljoenbedrag binnen door de transfer van smaakmaker Nabil Fekir. De middenvelder heeft binnenkort te medische keuring bij Liverpool en als hij deze doorstaat maakt de Champions League-finalist een bedrag van ongeveer zeventig miljoen euro over.

14 REACTIES

  1. zo snel mogelijk verkopen of weer wachten net zoals bij Nicolai Jørgensen daar krijg je na het WK ook niks meer voor ????

  2. 30 miljoen en weg wezen als die halve jood voor z’n vader 18 miljoen op brengt Wesley’ lacht nu al eindelijk Mn poker geld opstrijken dank aan louie haha