Havenjob: De plek voor voetballers in de haven

0

Voetbal in het Rijnmondgebied en de haven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij elke vereniging zijn er tientallen mensen die direct of indirect in de haven werken. Samen kunnen we elkaar helpen aan die nieuwe job of aan die nieuwe sterspeler. De link voor een samenwerking met Terminal Recruiters is dus gelegd. ”Wij zien al jaren dat de havenbedrijven het amateurvoetbal weten te vinden; voor PR-doeleinden, maar ook voor werknemers. Blijkbaar werkt dat prettig door een gemeenschappelijke interesse en een persoonlijke manier van zaken doen. Andersom zien wij dat er veel vraag is naar jobs in de haven met mooi werk en goede voorwaarden. Samen met Terminal Recruiters hebben wij besloten dat hier wat mee moest worden gedaan”, stelt Michel Feenstra.

VoetbalRotterdam

VoetbalRotterdam bestaat inmiddels ruim elf jaar en heeft in deze tijd een groot netwerk opgebouwd. Met onze VR website en social media berichten we al jaren over het amateurvoetbal in de regio Groot Rijnmond. Maandelijks bereiken we hiermee ruim 150.000 voetballiefhebbers. VR wil dit bereik benutten. Veel voetballers en bezoekers van onze website werken in de haven en de havenbedrijven kunnen hen goed gebruiken. Vanuit dit idee is Havenjob.nl ontstaan, in samenwerking met Terminal Recruiters. Dit bedrijf heeft tientallen jaren ervaring in de haven, met havenmensen en havenbedrijven.

Terminal Recruiters

Terminal Recruiters timmert aan de weg binnen de Rotterdamse haven. Dit bedrijf, dat onder leiding staat van Wilko Pronk en Martin Wennekes, beschikt over veel regionale contacten. ”Wij hebben in het verleden al samengewerkt met VoetbalRotterdam, zij kennen veel jongens en hebben regelmatig dat er één informeert naar een mogelijk nieuwe werkgever. Via via hebben we zo al diverse voetballers kunnen plaatsen in de haven. Ons netwerk bij de havengerelateerde bedrijven is groot, en iedere amateurvoetballer in het Rijnmondgebied kent VoetbalRotterdam. Een ideale match wat ons betreft.”

Tekst gaat verder onder de foto

Havenjob.nl

De mooiste jobs vinden we vaak via via. Met Havenjob.nl profiteer je van één van de grootste informele regionale netwerken die er bestaan, het (amateur)voetbal. Havenjob gaat voetballers koppelen met bedrijven en bedrijven koppelen aan voetballers. Met elkaar en voor elkaar. Samen met Terminal Recruiters, die voor professionele dienstverlening staan. Zo is Havenjob.nl ontstaan. Dit is de plek voor voetballers in de haven. Je kan als voetballer je CV uploaden of direct simpel reageren op vacatures.

Bedrijven kunnen goedkoop vacatures plaatsen en bereiken hiermee tienduizenden potentiële werknemers. Een overwinning voor zowel het bedrijf als de sollicitant.

Gedurende de maand juni mag elk bedrijf als introductie gratis vacatures plaatsen. Maak dus nu gebruik van deze actie op www.Havenjob.nl. Mail hiervoor uw vacature naar info@havenjob.nl