Feyenoord onderneemt geen actie tegen gouden beker replica’s op Marktplaats

2
Foto: Mischa Keemink, VKSportphoto.com

Een tijdje terug gaf Feyenoord 100 gouden minatuur-KNVB bekertjes weg aan 100 willekeurige seizoenkaarthouders door middel van een winactie. Echter is er al een bekertje op Marktplaats gespot maar Feyenoord onderneemt geen actie.

De advertentie, die inmiddels al 460 keer is bekeken, staat al een paar dagen op Marktplaats. Veel supporters vinden dit belachelijk en vinden het net zo erg als het verkopen van seizoenkaarten/EL/CL tickets. Ze vinden het triest dat Feyenoord-supporters winst willen maken op hun mede supporters.

In een reactie op Twitter laat de klantenservice van Feyenoord weten geen actie te ondernemen tegen deze situatie.

Bron foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com