Excelsior’20 begroet viertal nieuwe spelers

1
Foto: Mischa Keemink

Zondag 2de klasser Excelsior’20 heeft zich versterkt met een aantal spelers die hun sporen al verdiend hebben in het zondag amateurvoetbal.

Allereerst komt Huseyin Cobanoglu, na een jarenlang verblijf bij Besiktas, weer terug bij de regeerend Schiedams kampioen. De 28-jarige Cabanoglu speelde bij Excelsior’20 in de jeugd en speelde in het seizoen 2010-2011 10x voor het vlaggenschip onder toenmalig hoofdtrainer Rene Verhagen in de 1ste klasse. Daarna was hij jarenlang aanvoerder van Besiktas.

Naast Cabanoglu weten ook de broers Mike (33) en Mitchell Kruithof (30) alsmede Bas Wietze Bouma (27) de weg naar Thurlede te vinden. Dit trio was naar het stoppen van AGEGGK op zoek naar een nieuwe club en vonden deze in de vorm van de Schiedamse tweede klasser.

Deze spelers hebben alle vier de leeftijd om de veelal jonge spelersgroep van een stuk ervaring te voorzien.

1 REACTIE