Contract Manu bij Genclerbirligi in overleg opgezegd

12

Elvis Manu mag op zoek naar een nieuwe club. Het contract van de vleugelaanvaller is in overleg opgezegd. Dat heeft te maken met de degradatie van de Turkse club en de financiën als gevolg.

“Ondanks de degradatie, heb ik een redelijk seizoen gespeeld. Zes goals en vier assists in 26 wedstrijden, dat is niet slecht”, vind Manu. “Door de degradatie was ik te duur en ontstond er een situatie die voor mij niet ideaal was. Daarom hebben we mijn contract in goed onderling overleg ontbonden.”

“Ik ben niet bang dat er niks gaat komen”, vervolgt de maker van de legendarische winnende goal tegen Zorya Luhansk, in gesprek met VoetbalPrimeur. “Het niveau in de Süper Lig is geen kattenpis. Ik heb geen voorkeur, maar een buitenlands avontuur zie ik wel wel zitten. Ik sta voor alles open. Hier en daar is er al wat belangstelling.”