Veel nieuwe spelers voor FC Dordrecht

1

Met de komst van Zamouri heeft FC Dordrecht zich aanvallend versterkt. De 22-jarige is inzetbaar als middenvelder en als linkervleugelaanvaller. Oussama heeft in de jeugd gespeeld bij FC Utrecht, Vitesse en Almere City. Hij tekent vandaag een contract voor twee jaar plus een optie voor nog een jaar. Wij wensen hem veel succes bij FC Dordrecht.

De volgende Dordtse aanwinst is Lewis Montsma, afkomstig van SC Cambuur. De 20-jarige verdediger kan zowel rechts als centraal uit de voeten, maar ook als controlerende middenvelder. Montsma speelde eerder bij AFC en SC Heerenveen. Hij tekent in Dordrecht een contract voor twee jaar en een optie voor nog een jaar. Ook Lewis wensen wij veel succes bij FC Dordrecht.

In de loop van deze week tekenen meerdere nieuwe spelers een contract met FC Dordrecht. Eén daarvan is spits Siebe Schets die vrijdag officieel gepresenteerd wordt na ondertekening van zijn contract. Reeds eerder gepresenteerd als aanwinst voor volgend seizoen zijn Thijs Timmermans en Omran Haydary.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Sparta Marcel zegt

    Vanaf de rommelmarkt

Laat een antwoord achter