Vacaturebank: Gezocht keepers en spelers

26

Hierbij een overzicht van clubs die spelers en/of keepers zoeken. Zoekt u ook een speler of keeper mail dan naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Senioren:

 • DRL 1 zoekt keeper. Voor onze 1e selectie zijn wij op zoek naar een keeper. Bij interesse graag contact opnemen met Dave Koring 0645036526.
 • VOC (1e klasse zondag) zoekt keepers. Vanwege studie en werk zijn 2 van onze keepers komend jaar niet beschikbaar en is er plaats voor nieuwe keepers in de A selectie. Je wordt getraind door niemand minder dan Ed de Goeij.
  Meld je aan via ericteunisse@gmail.com (selectiecoordinator VOC)
  Daarnaast zijn we op zoek naar een grensrechter voor ons 2e elftal (hoofdklasse zondag). Liefhebbers voor deze functie kunnen zich ook melden op bovenstaand mailadres.
 • DRL is op zoek naar:1. Enkele  nieuwe spelers voor het G-team voor het seizoen  2018-20192. Elftalbegeleiders voor het 2e zaterdagteam en het nieuw te vormen zondag 1 team

  3. Grensrechters voor het 1ste en 2e zaterdagteam en het nieuw te vormen zondag 1 team

  Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Bas Janssens  06 – 41 36 12 48

 • SC Feyenoord zoekt spelers welke op reserve 1e klasse niveau willen voetballen.
  Aanmelden kan bij Hans Maus, Tel: 06-52040963
 • VV Meeuwenplaat 1 staat op het punt te promoveren naar de 2e klasse zondag. Wij zoeken voor onze selectie een 2e keeper. Voor verdere inlichtingen neem contact op met Huug Gouw Tel: 0630069941 of E-mail: huuggouw@hotmail.com of Karel Koster Tel: 0618805628 of E-mail: k.koster3@chell
 • Poortugaal 3, vriendenelftal op niveau, zoekt een nieuwe keeper. Volgend jaar 2e klasse en we willen naar de 1e toe. Daarnaast hebben wij de 3e helft ook hoog in het vaandel staan. Waar moet de nieuwe keeper aan voldoen?
  – diegene is gezellig en houdt van een drankje
  – minimaal 1x per week kunnen trainen

  Een trainingsstage kan onderdeel zijn van de sollicitatie

  Voor meer je informatie kan diegene contact opnemen met Raymond van Oudernaarden ‭06 83 59 34 20‬

 • Het Dames 1 team van CION Vlaardingen is op zoek naar meiden die het leuk vinden om ons voetbalteam te komen versterken. Leeftijd en ervaring maakt niet uit, het enige wat wij nodig hebben is enthousiasme!Het damesteam van CION komt al jaren uit in de 5e klasse en staan momenteel op een keurige 4de plaats met uitzicht op meer!Trainingen zijn op maandag & woensdag van 19.15 uur t/m 20.30 uur en de wedstrijden op zaterdag.Wil je eerst een keertje een gratis proeftraining mee doen is dit uiteraard geen probleem!Heb jij interesse of weet jij iemand die van voetballen houdt.. Let us know!Contact: Youri van den Oosten Youri_oosten@hotmail.com
 • Wij van FC IJsselmonde dames 1 hebben de volgende vacatures voor het seizoen van  2018-2019
  – Veldspeelsters
  – Keepster

  – en een verzorger(ster)

  Ben je al langere tijd opzoek naar een club en zoek je gezelligheid samen met je voetbaltalent? Kom dan vrijblijvend naar een training. Sinds eind 2017 zijn we helemaal in het nieuw gestoken en hebben we een prachtige accommodatie gekregen. Wij trainen op maandag en woensdag van 20.00 uur tot 21.30 uur, adres: Buitendijk 100 B te Rotterdam sportpark Olympia. Bij interesse kun je contact opnemen via: damesvoetbal@fcijsselmonde.nl

26 REACTIES

 1. NOCKralingen is op zoek naar een keeper voor het 1e elftal (zaterdag) welke uitkomt in de 4e klasse. Bij interesse graag contact opnemen met trainer Harrison Dos Santos tel nr 0634562011

 2. Experienced 39 years old Goalie (still fit ) looking for a serious club in Holland (for the moment I live in Germany). I came with experience in Romanian 2-3-4 div, also in Germany level 5-6-7 and amateur level in UK. Experience as well as a Goalie Coach.

  More details on email.

 3. jonge keeper 17 jaar zeer gedreven zit op keepersschool edwinsussebeek zoekt uitdaging om hoger te gaan keepen liefst overrijssel en of regio gelderland wat bezit ik uitstraling, plezier in het vak doorzettingsvermogen niet bang wie o wie geeft me eens de kans om me op hoger niveau te presenteren durf jij de uitdaging aan dan zal ik je niet teleurstellen groet jordi de groot.

 4. Ik zoek een nieuwe club voor mijn zoon van 12 jaar in Rotterdam.
  Hij zit op de keepersschool, is gedreven, talentvol en doorzettingsvermogen.
  Is niet bang ,heb uitstraling en heeft veel plezier in het keepen.
  Wil graag op hoger niveau presteren.
  Wie geeft hem die kans en gaat de uitdaging aan?
  Hij zal jullie niet teleurstellen!!
  Groet Marianne den Outer

 5. Ik zoek een nieuwe club voor mijn zoon van 12 jaar in Rotterdam.
  Hij zit op de keepersschool, is gedreven, talentvol en doorzettingsvermogen.
  Is niet bang ,heb uitstraling en heeft veel plezier in het keepen.
  Wil graag op hoger niveau presteren.
  Wie geeft hem die kans en gaat de uitdaging aan?
  Hij zal jullie niet teleurstellen!!
  Groet Marianne den Outer

 6. NBSVV uit Nieuw-Beijerland is op zoek naar een verzorger voor het eerste elftal voor het seizoen 2015-2016.*.

  De functie betreft het verzorgen en begeleiden van het eerste elftal op trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en op wedstrijddagen (zaterdag). Daarnaast zien wij ook graag begeleiding bij hersteltrainingen (zowel binnen als buiten). Deze worden naar eigen inzicht uitgezet in overleg met de hoofdtrainer. Er heerst een uitstekende sfeer op onze vereniging en er zijn prima voorzieningen aanwezig. Een goede manier om theorie tot uiting te brengen in de praktijk.

  Wat verwachten wij:
  Goede communicatie met de gehele begeleiding en spelers van de selectie.
  Inzicht en initiatief tonen, laat zien dat je kennis van zaken hebt.
  Dat je begaan bent met de spelers.

  Het zou mooi zijn wanneer je een enkele keer kan meelopen met onze huidige verzorger zodat hij je kan begeleiden en zo kennis kunt nemen van onze vereniging, begeleiding en spelers.

  Voor nadere informatie:
  Danny Pelizzon, voorzitter NBSVV, tel. 0622406441
  Sven Briegoos, hoofdverzorger selectie, tel. 0618713727

 7. Ik en paar meiden willen graag op voetbal we kennen voetballen graag un rotterdames club

 8. Hallo Angela, wij zijn bij DRL bezig met een dames elftal voor op de zondag. Op dit moment hebben wij al een stuk of 12 meiden. Aanstaande donderdag organiseren wij een proef/kennismakingstraining. Jullie zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan je bellen naar Danny, 0621100010. Mvg Lisa

 9. Hey Angela, wij zijn bij Sv Lombardijen op zoek naar nog een aantal dames om nog een seizoen door te kunnen gaan. Jullie zijn dus van harte welkom.
  Voor meer informatie bel/sms/app maar 0637160241
  mvg Sandra

 10. Hoi Angela, wij zijn afgelopen seizoen gestart met een dames elftal bij VV GGK. Wij voetballen op zaterdag en zijn naarstig op zoek naar aanvulling van ons dames elftal.
  Door blessures en zwangerschap zijn wij niet hoog geeindigd. Een goede aanvulling met ervaring is altijd welkom. Als jullie interesse hebben dan kan je contact opnemen met Ben 0630413988.

 11. Voor het komende seizoen (2015/2016) zoekt sv Charlois (zo) een doelman voor de selectie. Huidige keeper Dennis van Rosendaal moet helaas de vereniging verlaten door werkomstandigheden. Heeft u interesse en wilt u op niveau 2e/3e klasse het doel verdedigen neem dan contact op met Rob Schraven; tel: 06-18255182.

 12. Hoi Angela,
  sv Ommoord start volgend seizoen ook weer met damesvoetbal.
  Trainer is al aangesteld. Jullie zijn van harte welkom om donderdag mee te trainen. aanvang 17.30 uur. Adres: Heidekruid 5 Rotterdam. Kontakt persoon is
  Franca Jeltes. Misschien tot donderdag.

 13. Goede avond Angela,

  SV Ommoord is ook bezig met het vormen van dameselftal. Tot nu toe hebben wij er 9 meiden. We zoeken nog 6 meiden om te beginnen met een VR1. We hebben al wat trainingen achter de rug. Dus kom gerust een keertje meedoen. Voor meerdere vragen en info kan je een mail sturen naar franjeltes13@hotmail.com

  Trainingsdata:
  Donderdag 4 Juni
  Dinsdag 9 juni
  Donderdag 11 juni

  Aanvang trainingen 20.00 uur tot 21.30 uur (Aanwezig 19.45 uur)
  Er is gelegenheid om na de trainingen te douchen en eventueel gezellig na te praten over de training op onze clubavond. Ik hoop jullie binnenkort te zien op één of meerdere avonden. Ervaring is absoluut geen vereiste,een sportieve en positieve teamgeest daarentegen wel!
  Met sportieve groet, Franca Jeltes en Olton Valois Smith (sv Ommoord VR1).

 14. SCO'63 zoekt voor het komende seizoen 2015/2016 een keeper voor de zaterdagselectie.

  Wij starten komend seizoen met een bijna nieuwe selectie in de 4e klasse, die zal bestaan uit 2 elftallen.

  Ons doel is om serieus mee te doen om de titel, maar ook gezelligheid binnen de vereniging staat hoog in het vaandel.

  De technische staf bestaat uit Peter Hoek, Richard Pattiapon, Marco van Doorn en Jan Merton.

  Vindt je het leuk om deel uit te maken van deze groep, neem dan z.s.m contact op Ron Klaassen tel 06-53375427

 15. SV Gouda zaterdag zoekt spelers die de selectie willen komen versterken. Afgelopen seizoen zijn wij helaas gedegradeerd naar de 4e klasse maar we willen zo snel mogelijk weer terug naar de 3e klasse. Een mooie uitdaging dus.
  We hebben een jonge talentvolle en leergierige selectie. We trainen op dinsdag en donderdagavond. Zowel jeugdige als ervaren spelers zijn welkom.
  Interesse, mail dan naar secretaris.zaterdag@svgouda.nl

  Met vriendelijke groet namens de zaterdagcommissie SV Gouda:
  Secretaris zaterdagafdeling, Ron Vonk
  E: secretaris.zaterdag@svgouda.nl
  T: 06-18588400