Technische staf VFC (za) blijft intact

0

Nadat eerder bekend werd dat hoofdtrainer Bas van Loenen zich voor nog twee jaar aan VFC (za) verbonden heeft, is VFC er in geslaagd ook de rest van de staf van de zaterdag tak te behouden.

Belangrijke kracht op de achtergrond is assistent trainer Jan Rosenthal. Het markante clubicoon is al jaren actief binnen de vereniging in verschillende functies en tevens lid van het Technisch Hart. ”Dit is een van de beste groepen waarmee ik gewerkt heb en hier rijd ik graag drie keer per week voor naar Vlaardingen om mijn steentje bij te dragen͟”, aldus de in Oostvoorne woonachtige Rosenthal.

Naast Rosenthal hebben ook verzorger Hennie van den Boor, keeperstrainer Ralph Groen, assistent Andreas Veith en teammanager Melvin van den Boor aangegeven door te gaan. VFC is erg blij met het aanblijven van deze groep vrijwilligers. Van Loenen: ͞“Het is geweldig werken met deze staf bestaande uit echte clubmensen. Behalve dat het gezellig is, is alles perfect geregeld waardoor ik mij alleen op het voetbal hoef te focussen.”