Stefan de Vrij doelwit op social media na veroorzaken penalty

Stefan de Vrij heeft de toorn van veel Lazio-fans op zijn hals gehaald. Dat is te lezen op social media zoals twitter. De voormalige verdediger van Feyenoord speelde vanavond met zijn huidige club, Lazio, tegen waarschijnlijk zijn nieuwe club Internazionale. Dit duel met als inzet een ticket voor de Champions League werd door Internationale met 2-3 gewonnen.

De Vrij veroorzaakte bij een 2-1 voorsprong voor Lazio een strafschop waardoor Internationale op 2-2 kon komen. Inter had nog maar één doelpunt nodig om zich te plaatsen voor de Champions League. Dat doelpunt viel twee minuten na de goal van Icardi en werd gemaakt door Matías Vecino.

Op social media worden Stefan de Vrij en trainer Simone Inzaghi fel bekritiseerd. De Lazio-aanhang vindt het belachelijk dat de oefenmeester de Nederlander opstelde in dit cruciale duel. Internationale heeft de transfer van De Vrij nog niet officieel gemaakt, maar Italiaanse media verwachten dat hij per 1 juli onder contract zal staan bij de club, met wie hij de Champions League ingaat.

Bron: Dagblad010.nl

ADVERTISEMENT

Gerelateerde Artikelen

Comments 3

  1. Was te verwachten natuurlijk zo een reactie van die lazio fans , ook al geloof ik zeker niet dat hij dit met opzet zou doen , laat ze maar lullen zou ik zeggen

  2. hij gaat weg en dan gaan ze naar doen.kut romeinen

  3. Slaat nergens op,deze jongen is zo eerlijk als goud

Geef een reactie

Reageren op VoetbalRotterdam kan alleen met uw naam.LET OP: ZONDER NAAM WORDT EEN REACTIE GEWEIGERD!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ADVERTISEMENT

Inloggen op VoetbalRotterdam.nl

Voer onderstaand uw gegevens in

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.