Stefan de Vrij doelwit op social media na veroorzaken penalty

3

Stefan de Vrij heeft de toorn van veel Lazio-fans op zijn hals gehaald. Dat is te lezen op social media zoals twitter. De voormalige verdediger van Feyenoord speelde vanavond met zijn huidige club, Lazio, tegen waarschijnlijk zijn nieuwe club Internazionale. Dit duel met als inzet een ticket voor de Champions League werd door Internationale met 2-3 gewonnen.

De Vrij veroorzaakte bij een 2-1 voorsprong voor Lazio een strafschop waardoor Internationale op 2-2 kon komen. Inter had nog maar één doelpunt nodig om zich te plaatsen voor de Champions League. Dat doelpunt viel twee minuten na de goal van Icardi en werd gemaakt door Matías Vecino.

Op social media worden Stefan de Vrij en trainer Simone Inzaghi fel bekritiseerd. De Lazio-aanhang vindt het belachelijk dat de oefenmeester de Nederlander opstelde in dit cruciale duel. Internationale heeft de transfer van De Vrij nog niet officieel gemaakt, maar Italiaanse media verwachten dat hij per 1 juli onder contract zal staan bij de club, met wie hij de Champions League ingaat.

Bron: Dagblad010.nl

3 REACTIES